Wednesday, February 21, 2018
   
Text Size

Avira Antivirus

avira_web

Kompania ENS, ne vazhdim te objektivit te saj per sigurimin e rrjeteve kompjuterike, qe prej Tetorit 2011 eshte distributor zyrtar i Avira.

Perse ne kemi zgjedhur Avira? Eksperienca jone me shume sesa 10-vjecare ne fushen e ndertimit dhe mbrojtejeve te rrjeteve kompjuterike, na ka dhene mundesine qe te provojme disa prej produkteve me ne ze ne fushen e mbrojtjes antivirale dhe malware. Si rezultat i testimit se tyre ne ambjente te ndryshme, kushte te ndryshme, sisteme operative te ndryshem, etj. kemi pare qe Avira eshte mbrojtja me e sigurte, me e shpejte, efikase, e thjeshte ne perdorim dhe me e lehta per sistemet operative. Dhe te gjitha keto vijne perkundrejt nje cmimi simbolik.

Avira, nje kompani gjermane, udheheqese ne fushen e saj, ka nje eksperience te shendoshe ne zhvillimin dhe mbeshtetjen e sistemeve te mbrojtjes se rrjeteve. Pervec produkteve te ndertuar posacerisht per kompjutera, Avira ofron edhe zgjidhje profesionale per sisteme te nderthurura ne rrjete kompjuterike per cdo nivel te tyre, sic jane workstation, fileserver, mailserver apo webserver, te gjitha keto te manaxhuara nga nje kompjuter qendror nepermjet "Management Console". Se fundmi Avira, ka filluar zhvillimin e produkteve mbrojtes edhe per sistemet me te reja operative si iOS dhe Andorid.

avira_reklama_webavira_reklama_webavira_reklama_web