Wednesday, February 21, 2018
   
Text Size

CCR 1036-12G-4S

Cloud Core Router 1036-12G-4S, një ruter i pahasur më parë, rreth 20 herë më i shpejtë sesa ruterat tonë më të mirë të mëparshëm, me katër porta fibre dhe 12 porta gigabit-she. Është ky produkti më i ri nga MikroTik, i klasës së lartë, i përshtatshëm për ISP.

Për më tepër: Cloud Core Router 1036-12G-4S

ccr1036_web