Wednesday, February 21, 2018
   
Text Size

Suport per MikroTik

   File per te krijuar lidhjen ne Remote. Mund ta perdorni pasi te keni telefonuar ENS

 

 

Ne ditet ne vazhdim ne faqen tone do te hedhim tutoriale te ndryshme ne lidhje me punen me pajisjet MikroTik. Nderkohe jeni te lutur qe nese keni pyetje, probleme te hasura gjate punes, etj me keto pajisje te na kontaktoni me ane te e-mail: global[at]ens-al.com

Ju lutemi te sqaroni sa me hollesisht te jete e mundur problemin tuaj ne menyre qe stafi yne ta kete me te lehte evidentimin dhe zgjidhjen.