Wednesday, February 21, 2018
   
Text Size

Kontakt

Mund të kontaktoni në çdo moment dhe pa hezituar, ekipin tonë të suportit dhe të shitjeve

për tju asistuar personalisht, për të gjitha nevojat tuaja:

Shitjet:   Armand Turkeshi Suporti Teknik:
e-mail:   global[at]ens-al.com e-mail:   global[at]ens-al.com
mobile:  +355 66 20 22214, +355 67 2181183 mobile:  +355 66 20 83399, +355 697562981

 

 

 

Adresa:
Zyra nr.1
ENS. Rr.Qemal Stafa, 10m mbi Shkollen e Kuqe, Tirana, Albania
Dyqani gjendet jo me shume se 5 minuta nga Sheshi Skenderbej. Per te na gjetur ndiqni udhezimet ose shikoni harten

Zyra nr.2
ENS. Rr.Budi, “Omega Studies Center”, Qendra e Qytetit Studenti, Tirana, Albania

 

Kush Jemi

Struktura organizative kryesore e ENS:

  • Administrator ing. Erion Demiri, çertifikuar nga Instituti IBM per Netfinity Servers dhe Network Infrastructure, çertifikuar nga MikroTik per manaxhim dhe konfigurim RouterOS, realizim central VoIP
  • Manaxher IT ing. Elton Tershana, çertifikuar nga MikroTik, për mirëmbajtje dhe krijim rrjetesh Wireless, manaxhim RouterOS, realizim central VoIP.
  • Marrëdhëniet me Klientin dhe Shitjet, Z. Armand Turkeshi, specialist në fushën e Hardware.