Wednesday, February 21, 2018
   
Text Size

RouterBoard 750

Produkti me i ri nga MikroTik, RouterBoard 750.mikrotik-rb750 (RB750)

RouterBoard 750 eshte pasuesi i RB450 dhe RB450G. Ky RouterBoard eshte i destinuar per perdorim te brendshem ne zyra, salla interneti, kompani te vogla, etj. Gjate testeve te bera nga stafi i ENS, RB/750 eshte nje ruter qe oforn nje performance shume te larte kundrejt nje cmimi shume te ulet. Ne kete routerboard eshte i instaluar versioni i plote i licensuar i MikroTik RouterOS me licensen Level 4, vlera e se ciles nese blihet per t'u instaluar ne nje kompjuter eshte sa vlera e RB/750.

Nje nga pikat kryesore te testuara eshte nje salle interneti me 50 kompjutere, dhe me nje bande prej 5mbit UP/DOWN.

Kete routerboard mund ta blini direkt ne dyqanin tone online: RB/750

 

Detaje
Kodi i Produktit
RB/750
RAM 32MB
Architektura MIPS-BE
Porta LAN
5
Gigabit Jo
MiniPCI 0
Wireless 0
USB 0
Karta Memorje
0
Tensioni 10-28V
PoE
Po
PoE 10-28V
Voltmeter
Jo
Sistemi Operativ
RouterOS
Temperatura e Punes -40℃ deri +55℃
Licensa e RouterOS
Level4

 

Shkarko: